Εύβοια Φωτιά / Φωτιά στην Εύβοια: Tεράστιο σύννεφο καπνού στο Πευκί ... : Δεύτερη φωτιά τωρα στην εύβοια.

Εύβοια Φωτιά / Φωτιά στην Εύβοια: Tεράστιο σύννεφο καπνού στο Πευκί ... : Δεύτερη φωτιά τωρα στην εύβοια.. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας.

Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια.

Φωτιά στην Εύβοια: Καταρρίπτεται το άλλοθι του βασικού ...
Φωτιά στην Εύβοια: Καταρρίπτεται το άλλοθι του βασικού ... from www.topnews.gr
Δεύτερη φωτιά τωρα στην εύβοια. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας.

Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου.

Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια.

Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Φωτιά σε δάσος στην εύβοια.

Φωτιά στην Εύβοια: Νύχτα αγωνίας - Οι φλόγες μπήκαν στα ...
Φωτιά στην Εύβοια: Νύχτα αγωνίας - Οι φλόγες μπήκαν στα ... from alithinesgynaikes.gr
Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Δεύτερη φωτιά τωρα στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες.

Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη!

Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια.

Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση και κοντά σε σπίτια. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018).

Φωτιά στην Εύβοια: Κρανίου τόπος το δάσος Natura! (photos ...
Φωτιά στην Εύβοια: Κρανίου τόπος το δάσος Natura! (photos ... from www.athensmagazine.gr
Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια.

Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια.

Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια. Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια. Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code